Spindelmannen-skolväska för barn i rött och blått med spindelmannen-motiv
Spiderman-skolväska för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Spiderman-skolväska för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta skolväskan till ditt barns skolstart? Missa då inte denna magnifika Spiderman-skolväska att ta med dig på skolavslutningsdagen!

Med den berömda spindelmannen från Marvels tecknade filmer kommer ditt barn att bli alldeles till sig av glädje när de ser den och inte kan vänta med att öppna den!

Spiderman-skolväskan för barn är den perfekta ryggsäcken för små fans av Spiderman! Med sin färgglada design och massor av fickor är den perfekt för att bära alla saker du behöver för skolan eller fritidsaktiviteter. De justerbara axelremmarna ger optimal komfort, medan det övre bärhandtaget är praktiskt för att förvara den i ett skåp eller bära runt den med lätthet.

En snygg och bekväm Spiderman-skolväska

Vad kan vara bättre än att ha med sig sin favoritsuperhjälte under hela året? Om ditt barn älskar Marvels och Spiderman i synnerhet, är denna Spiderman-skolväska det perfekta valet för att följa med dem på skolavslutningen! Den stora kapaciteten och de många inre och yttre facken gör den till den perfekta skolväskan för ett välorganiserat år. Den är tillverkad av ventilerande, ultraresistent tyg och är byggd för att hålla och kommer att trotsa åren! Spiderman-skolväskan för barn är den perfekta ryggsäcken för små fans av den berömda superhjälten! Den är tillverkad av slitstarkt polyestertyg och har ett stort huvudfack med dragkedja, en framficka med dragkedja och bekväma, justerbara axelremmar. Den färgglada och roliga designen på Spiderman-skolväskan kommer säkert att glädja alla barn, samtidigt som de kan bära sina tillhörigheter på ett praktiskt sätt.
Spindelmannen-skolväska för barn i rött och blått med spindelmannen-motiv

Konstruerad med material av högsta kvalitet

Spiderman-skolväskan för barn är det perfekta tillbehöret för små fans av den berömda superhjälten. Denna skolväska är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa maximal hållbarhet och motståndskraft. Den har ett stort, rymligt huvudfack som rymmer alla viktiga skoltillbehör, t.ex. skrivböcker, böcker, mappar, pennor och blyertspennor. Designen på Spiderman-skolväskan är mycket attraktiv och kommer säkert att tilltala barn. Den har den berömda Spiderman-logotypen på framsidan, samt motiv inspirerade av karaktären i ljusrött och blått. Axelremmarna är justerbara för att passa barnet perfekt, medan den vadderade ryggen garanterar optimal komfort under transporten.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.