Söt blå Spiderman-ryggsäck för barn med röd design och stora ögon
Spiderman söt ryggsäck för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Spiderman söt ryggsäck för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en söt och bekväm ryggsäck när ditt lilla monster ska börja skolan igen? Då är vår söta Spiderman-ryggsäck helt rätt!

Den är lätt och bekväm att bära och är den perfekta ryggsäcken att ha med sig året runt.

Denna söta Spiderman-ryggsäck är perfekt för barn. Den är tillverkad av mjukt tyg och är mycket bekväm att bära. Designen är söt och rolig och barnen kommer att älska den. Den här ryggsäcken är perfekt för skolan, resan eller andra tillfällen.

De bästa ryggsäckarna för skolstarten!

Om ditt barn älskar den berömda Spidermans galna äventyr så kommer de inte att vara likgiltiga inför denna magnifika Spiderman-ryggsäck att ta med sig på skolstarten! Med sin stora förvaringskapacitet och flera fack kommer ditt barn att kunna hålla alla sina saker perfekt organiserade och vara den mest organiserade i klassen. Den är tillverkad av ett mjukt, vattentätt och ultraresistent tyg och är den perfekta ryggsäcken för ett nytt år! Den söta Spiderman-ryggsäcken för barn är perfekt för små Spiderman-fans! Ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt polyestertyg, har justerbara axelremmar och en framficka med dragkedja. Den söta Spiderman-designen på väskans framsida kommer garanterat att göra succé bland barnen. Ryggsäcken är perfekt för skolan, resan eller andra tillfällen!

En färgglad och rolig design!

Den söta Spiderman-ryggsäcken för barn är en viktig accessoar för alla små fans av Spiderman. Med sin färgglada, lekfulla design är denna ryggsäck perfekt för att följa med ditt barn på alla hans dagliga äventyr. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, vilket garanterar långvarig användning. Den har ett stort, rymligt huvudfack som enkelt rymmer böcker, leksaker eller kläder, samt en praktisk framficka för förvaring av småsaker som nycklar, pennor eller snacks. Den söta Spiderman-ryggsäcken för barn har också vadderade, justerbara axelremmar för optimal komfort, även när den bärs under långa perioder.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.