Spiderman 3D skolryggsäck för barn, blå och röd, med förvaringsfack
Spiderman 3D skolryggsäck för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Spiderman 3D skolryggsäck för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta ryggsäcken till ditt barns första skoldag? Vår magnifika Spiderman 3D-ryggsäck är precis vad du behöver!

Med sin Spiderman 3D-relief och 3 externa fack ger denna ryggsäck ditt barn oslagbar stil och kommer att bli en sensation på lekplatsen.

Spiderman 3D skolryggsäck är en originell och färgglad modell. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har ett invändigt nätfoder. Axelremmarna är justerbara och ryggen är vadderad för extra komfort. Den här ryggsäcken är perfekt för små Spiderman-fans!

Tillsammans med din favoritsuperhjälte, året runt!

Vad kan vara bättre än att tillbringa året med sin favoritsuperhjälte? Ditt barn kommer att bli överlyckligt när han ser sin nya Spiderman-ryggsäck och kan knappt vänta till första skoldagen med att visa upp den! Med stor kapacitet och massor av fack är det den perfekta väskan för att hålla ordning året runt. Den här väskan med den berömda spindelmannen är tålig och vattentät, gjord för att hålla länge och kommer att vara med ditt barn i många år framöver!

Slitstark och tålig!

Spiderman 3D skolryggsäck är en viktig accessoar för små fans av Spiderman. Med sin unika tredimensionella design är denna ryggsäck perfekt för att följa med ditt barn på skoldagar eller familjeutflykter. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och väderbeständig. Den har ett stort huvudfack med dragkedja för enkel förvaring av böcker, anteckningsböcker och skolmaterial. Det finns också en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker som nycklar, pennor och mobiltelefoner.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.