Marvel-ryggsäck - Spindelmannen i staden med motiv i tecknad stil
Marvel-ryggsäck – Spindelmannen i stan
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Marvel-ryggsäck – Spindelmannen i stan

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort fan av Marvels tecknade serier och särskilt förtjust i Spiderman? Då kommer han att älska sin nya Marvel Spiderman-ryggsäck för det nya skolåret!

Lätt, slitstark och bekväm att bära – den perfekta ryggsäcken för ditt barns skolstart!

Marvel – Spiderman in the City-ryggsäcken är perfekt för spirande äventyrare. Barnen kommer att älska att bära denna färgglada och roliga ryggsäck, samtidigt som de har tillräckligt med utrymme för att bära sina leksaker, böcker och skolmaterial.

Ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt tyg och har en justerbar rem för optimal komfort. Barnen kan också använda den dragkedjeförsedda framfickan för att förvara sina små värdesaker.

Ditt barns nya favoritryggsäck!

Ge ditt lilla monster en ryggsäck med hans favoritsuperhjälte, och allt han kommer att vilja göra är att komma tillbaka till skolan för att bära den och visa upp den för sina klasskamrater! Med sin stora kapacitet är det lätt att förvara alla dina klass- och personliga tillhörigheter. Denna Spiderman-ryggsäck är tillverkad av högkvalitativ nylon som andas och är vattentät. Perfekt för alla barn!
Marvel-ryggsäck - Spindelmannen i staden med motiv i tecknad stil
Marvel-ryggsäck - Spindelmannen i staden med motiv i tecknad stil

Polyester av hög kvalitet

Marvel Spiderman in the City-ryggsäcken är ett måste för alla Spiderman-fans. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den slitstark och vattenavvisande. Den är utformad med ett stort rymligt huvudfack som rymmer böcker, anteckningsböcker, kläder och andra nödvändigheter. Ryggsäckens design är inspirerad av Spiderman-universumet, med ett livfullt grafiskt tryck av Spiderman som svingar sig genom staden. Marvel Spiderman in the City-ryggsäcken har också vadderade, justerbara axelremmar för optimal komfort när du bär den. Det övre handtaget gör det också enkelt att bära ryggsäcken i handen vid behov.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.