Spiderman-ryggsäck för små pojkar, blå och röd
Spiderman-ryggsäck för pojkar
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Spiderman-ryggsäck för pojkar

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du göra ditt barn glad inför starten av det nya skolåret? Missa då inte vår magnifika Spiderman-ryggsäck för små pojkar!

Den är flexibel, lätt och bekväm att bära och är den perfekta ryggsäcken för ditt barn året runt!

Spiderman-ryggsäcken för små pojkar är en praktisk och snygg ryggsäck, perfekt för små pojkar som älskar äventyr. Ryggsäckens unika design gör att små pojkar kan känna sig som sin favoritsuperhjälte, samtidigt som den är praktisk för deras vardag. Axelremmarna är justerbara för att passa alla små pojkar, medan framfickan med dragkedja är perfekt för förvaring av småsaker.

Den perfekta ryggsäcken för skolstarten!

Om ditt barn älskar Spidermans otroliga äventyr kommer de att älska sin nya Spiderman-ryggsäck ännu mer! Med sin stora förvaringskapacitet och flera fack kommer den att vara perfekt för att organisera allt ditt barns skolarbete. Det mjuka, lätta tyget gör den otroligt bekväm, medan de justerbara, vadderade remmarna avlastar axlarna. Denna ryggsäck för barn är tillverkad av högkvalitativ, vattentät nylon och kommer att stå emot tidens tand!

En oumbärlig modeaccessoar

Spiderman-ryggsäcken för små pojkar är ett måste för alla fans av den berömda superhjälten. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material som är slitstarka och hållbara för daglig användning. Ryggsäckens design är inspirerad av Spidermans dräkt, med ljusa färger och mönster som påminner om hjältens universum. Spiderman-logotypen finns också på ryggsäckens framsida, vilket ger en touch av autenticitet till den övergripande looken. Ryggsäcken har ett stort huvudfack som rymmer ditt barns skolmaterial eller favoritleksaker. Det finns också en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker som nycklar, näsdukar eller pennor.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.