Färgglad enhörningsryggsäck i plysch för liten flicka, på en vit bok och rosa vägg
Enhörningsryggsäck i plysch för liten flicka
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Enhörningsryggsäck i plysch för liten flicka

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din lilla flicka enhörningar och letar du efter den perfekta väskan för skolstarten? Då har du kommit till rätt ställe! Den här enhörningsryggsäcken i plysch för små flickor är perfekt att ha med sig året runt!

Den söta och färgglada ryggsäcken är tillverkad av ett slitstarkt och supermjukt tyg och kommer garanterat att göra succé på lekplatsen…

Den här ryggsäcken för små flickor är perfekt för att bära med sig ditt barns saker överallt. Den är tillverkad av mjukt tyg och högkvalitativ plysch, vilket gör den bekväm att bära. Ryggsäckens söta och färgglada design kommer garanterat att falla ditt barn i smaken. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

Den perfekta skolväskan för din lilla flicka

Denna supermjuka och bekväma enhörningsryggsäck har justerbara, vadderade remmar för att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt. Den är också utformad för att fördela vikten jämnt över rygg och axlar för att hålla henne frisk. Med gott om plats för allt som din lilla flicka behöver och en framficka är den här väskan perfekt för skolan, idrotten eller weekendresan. Den här ryggsäcken för små flickor är perfekt för att bära med sig leksaker och saker överallt. Den är tillverkad i mjukt tyg och har en enhörning i plysch på framsidan. Väskan har justerbara axelremmar och ett bärhandtag på ovansidan, vilket gör den bekväm för små flickor att bära.
50969-981e62.jpeg

En söt och praktisk accessoar

Enhörningsryggsäcken i plysch för små flickor är en söt och praktisk accessoar som kommer att glädja alla små enhörningsfans. Ryggsäcken är tillverkad av mjuka, bekväma material och har en enhörning i plysch fäst på framsidan för att ge en touch av magi och finurlighet. Ryggsäcken är utformad för att vara lätt att bära och använda, med justerbara axelremmar som passar barnets storlek och en robust dragkedja som håller sakerna säkra inuti. Den har också en extra ficka med dragkedja på framsidan för förvaring av småsaker som nycklar eller näsdukar.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.