Fortnite svart ryggsäck med speldesign
Fortnite-ryggsäck
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Fortnite-ryggsäck

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn älskar det berömda tv-spelet Fortnite, kommer de att älska denna fantastiska Fortnite-ryggsäck ännu mer!

Ryggsäcken är lätt och bekväm att bära och har vadderade remmar som fördelar vikten jämnt över ditt barns axlar och rygg. Med sina motiv som representerar hans favoritvärld har han bara en sak att se fram emot: att inviga den på skolavslutningsdagen!

Fortnite-ryggsäcken är den officiella ryggsäcken för den berömda videospel-serien. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en stor framficka med dragkedja, en innerficka med dragkedja, en sidoficka med dragkedja och en justerbar bröstrem. Axelremmarna är också vadderade för ökad komfort. Den här ryggsäcken är perfekt för Fortnite-fans!

Den perfekta ryggsäcken för Fortnite-fans

Älskar ditt barn spelet Fortnite? Då finns det inget bättre sätt att följa med dem tillbaka till skolan än med denna magnifika Fortnite-ryggsäck! Med sin stora kapacitet och inre och yttre fack är den det perfekta sättet att förvara och organisera alla ditt barns skolprylar. Ryggsäcken är tillverkad av ultraresistent nylon och kommer att stå emot tidens tand! Fortnite-ryggsäcken är den officiella ryggsäcken för den berömda videospel-serien. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en stor framficka med dragkedja, en innerficka med dragkedja, en sidoficka med dragkedja och en rem.

Ger stor styrka och hållbarhet

Fortnite-ryggsäcken är ett måste för alla fans av det berömda videospel. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material som är mycket slitstarka och hållbara. Den har en unik design inspirerad av Fortnite-världen, med klara färger och originella mönster. Fortnite-ryggsäcken är rymlig och praktisk, med flera fack för alla dina saker. Det finns ett stort huvudfack som rymmer en laptop, böcker, anteckningsböcker eller något annat i liknande storlek. Det finns också en dragkedjeförsedd framficka för förvaring av småsaker som nycklar, hörlurar eller mobiltelefon. Fortnite-ryggsäcken har vadderade, justerbara axelremmar för optimal komfort när du bär den.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.