Cars-ryggsäck för barn röd med nascar-motiv
Cars-ryggsäck för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Cars-ryggsäck för barn

374,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av den tecknade serien Cars och den berömda Flash McQuenns äventyr? Då kommer han att älska sin nya Cars-ryggsäck för barn!

Den är lätt och bekväm att bära och har gott om plats för allt ditt barn behöver för skolan, idrotten eller en weekendresa.

Cars-ryggsäck för barn. Den här ryggsäcken är perfekt för små Cars-fans. Den är lätt och bekväm att bära, vilket gör den perfekt för skolan eller resan. Den färgglada och roliga designen kommer säkert att tilltala barnen, medan de justerbara axelremmarna och det övre handtaget gör den lätt att bära.

Den perfekta ryggsäcken för skolstarten!

Om du letar efter den perfekta ryggsäcken för ditt barn har du kommit till rätt ställe! Dess lagringskapacitet och många fack ser till att ditt barn är perfekt organiserat för ett hårt arbetande år. Väskan är tillverkad av ett lätt material som andas och har vadderade remmar som fördelar vikten perfekt över ditt barns rygg och axlar. Så att de har det så bekvämt som möjligt, och deras hjältar kommer att vara med dem hela året! Cars-ryggsäcken för barn är den perfekta skolryggsäcken för små Cars-fans! Den är tillverkad av slitstark polyester och har en framficka med dragkedja, en innerficka med dragkedja och ett justerbart bröstband.

Praktiskt och roligt!

Cars-ryggsäcken för barn är ett praktiskt och roligt resetillbehör för små fans av den berömda Disney Pixar-serien. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material för maximal hållbarhet och tålighet. Den har en färgglad och attraktiv design som kommer att tilltala alla barn. Cars-ryggsäcken för barn har ett stort, rymligt huvudfack som rymmer allt ditt barn behöver, inklusive böcker, leksaker, kläder, snacks och mycket mer. Den har också en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker som nycklar, näsdukar eller vattenflaskor.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.