Blå, rosa och svart Pat'Patrouille-ryggsäck för barn med hundmotiv
Patrullryggsäck för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Patrullryggsäck för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn den berömda tecknade serien Patrullen? Varför då inte ge dem denna underbara Patroller-ryggsäck!

Med sin stora förvaringskapacitet och flera fack kommer ditt barn att kunna hålla ordning på alla sina skoltillbehör.

Pat’Patrouille-ryggsäcken är för barn mellan 3 och 6 år. Den är tillverkad av polyester. Ryggsäcken Patrol har realistiska, färgglada detaljer från den animerade TV-serien Patrol. Den har en ficka med dragkedja framtill och en stor huvudficka med dragkedja. Axelremmarna är justerbara.

Ryggsäcken som ditt barn kommer att älska!

Om ditt barn älskar äventyren i den tecknade serien Patrullen kommer det att bli överlyckligt när det ser sin nya Patrullryggsäck, och har bara en sak att se fram emot: att öppna den på skolavslutningsdagen! Med sin stora kapacitet och flera fack kommer ditt barn garanterat att vara den mest organiserade i hela klassen. Denna Pat’Patrol-ryggsäck är perfekt för barn mellan 3 och 6 år. Den är lätt och bekväm att bära, med en justerbar rem som passar barnets storlek. Väskan är rymlig och har en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker. Barnen kommer att älska väskans färgglada och roliga design med deras tecknade favoritkaraktärer.
Blå, rosa och svart Pat'Patrouille-ryggsäck för barn med hundmotiv

Praktisk och slitstark!

Pat’Patrols ryggsäck för barn är en praktisk och rolig accessoar för små fans av den berömda animerade serien. Med sina barnvänliga mått erbjuder den gott om förvaringsutrymme för alla skol- och fritidsprylar. Ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och har en kraftig dragkedja för optimal säkerhet. Den har också justerbara, vadderade axelremmar för maximal komfort under transporten. Den färgglada och roliga designen på Pat’Patrouille-ryggsäcken är inspirerad av karaktärerna i serien.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.