Spiderman-ryggsäck för barn med grå väska och rött och blått motiv
Spiderman-ryggsäck för barn med handväska
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Spiderman-ryggsäck för barn med handväska

420,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort fan av Spiderman? Ge dem då denna magnifika Spiderman-ryggsäck för barn! Den unika designen och denim-effekten kommer att bli en sensation på lekplatsen…

Med sin stora förvaringskapacitet och tålighet mot slitage är den här ryggsäcken perfekt för att följa med ditt barn året runt. Dessutom levereras den med en GRATIS plånbok!

Denna ryggsäck är perfekt för små Spiderman-fans! Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och har en stor bild av Spiderman på framsidan. Väskan har ett rymligt huvudfack med dragkedja, en matchande myntpåse och en framficka med dragkedja. Axelremmarna är justerbara för optimal komfort och väskan är lätt att rengöra.

Den perfekta ryggsäcken för skolstarten!

Om ditt barn älskar Marvel-universumet, och Spiderman i synnerhet, kommer de att älska vår magnifika Spiderman-ryggsäck… Allt de vill göra är att komma tillbaka till skolan för att öppna den! Med sin stora förvaringskapacitet och inre och yttre fack kan ditt barn enkelt förvara alla sina skolprylar på ett organiserat sätt. Ryggsäcken är bekväm att bära och andas, och det ultraresistenta materialet i denna ryggsäck kommer att stå sig över tid. Gratis Spider-Man-plånbok!

Designad för barn, med idealisk förvaringskapacitet

Spiderman-ryggsäck för barn med handväska är ett måste för alla Spiderman-fans. Ryggsäcken är utformad med barn i åtanke och erbjuder perfekt förvaringskapacitet för skolmaterial, leksaker eller ett klädbyte för familjeutflykter. Spiderman-ryggsäckens design är mycket tilltalande för barn, med den berömda Spiderman-logotypen tryckt på väskans framsida. De klarröda och blå färgerna är iögonfallande och ger ryggsäcken en dynamisk look.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.