Pokémon-ryggsäck + klocka för barn i svart med pikachu-motiv i gult
Pokémon-ryggsäck + klockpaket för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon-ryggsäck + klockpaket för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vem kan motstå denna Pokémon-ryggsäck + klockpaket för barn? Det är perfekt för din lilla flicka som älskar Pikachu och Pokémon. Ryggsäcken är tryckt med Pikachu, och den elektroniska klockan har en modern design som är perfekt för accessoarer. Armbandet är starkt och flexibelt, vilket gör det bekvämt att bära. Ryggsäcken har en framficka och en dragkedja, vilket gör den enkel och praktisk.

Flexibel och bekväm

Ryggsäcken med Pikachu-tryck + Pokémon-klocka för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar Pokémon. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt slitstark. Den har en modern design, klockarmbandet är mjukt och bekvämt, och det kan justeras efter storleken på varje barns handled.

Den perfekta presenten till alla Pokémon-fans

Pokémon-ryggsäck + klockpaket för barn är den perfekta presenten till alla fans av den berömda Pokémon-serien. Detta paket innehåller en rymlig ryggsäck och en färgglad Pokémon-klocka, som får ditt barn att känna sig som en riktig Pokémon-tränare. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Den har ett stort huvudfack med dragkedja samt flera ytterfickor för förvaring av ditt barns tillhörigheter. De vadderade, justerbara axelremmarna ger optimal komfort när du bär ryggsäcken.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.