Roller tennis pack + uppkopplad klocka med färgade lysdioder
Roller tennis pack + ansluten klocka
1420,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Roller tennis pack + ansluten klocka

1420,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vem har sagt att sport är tråkigt? Absolut inte med Roller Tennis + Connected Watch Pack! Dessa snygga tennisskor med modernt utseende är perfekta för barn. Den uppkopplade klockan håller inte bara koll på deras aktivitet, den har också väckarklocka, pulsmätare och varningsfunktioner. Med sin sportiga, trendiga design kommer klockan garanterat att bli en hit hos alla barn.

Perfekt för barn

Vi presenterar rulltennis + uppkopplad klocka, det perfekta sättet att få ditt barn aktivt och i rörelse! Dessa uppladdningsbara LED-rutschkanor är perfekta för barn, med en sportig, modern design. Den anslutna klockan har flera funktioner, bland annat väckarklocka, pulsmätare och aktivitetsvarning.

Tillverkad av starkt, hållbart material

Tennis on Wheels + Connected Watch Pack är ett komplett paket för tennisfantaster som vill förbättra sitt spel och övervaka sina prestationer. Paketet innehåller en praktisk transportväska med hjul som gör det lättare att transportera din tennisutrustning, och en högkvalitativ ansluten klocka för att övervaka din prestation på banan. Väskan är tillverkad i ett slitstarkt material som skyddar din tennisutrustning från stötar och repor. Den har flera fack för enkel förvaring av racketar, bollar, skor och andra tennistillbehör.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.