Elefant och giraff - savannens djur - paket för barn i grått och gult
Elefant och giraff savannens djur – paket för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Elefant och giraff savannens djur – paket för barn

620,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Välkommen till savannens djurvärld: elefanten och giraffen. Ditt barn kommer att bli förtjust i detta paket med savannens djur, elefant och giraff för barn. De är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekta att ge bort som gåvor.

Det billiga paketet är mycket prisvärt och kommer att glädja alla barn. Ge bort savannens gåva med detta perfekta paket.

Detta paket är en riktig succé

Djurpaketet med elefant och giraff från savannen är det perfekta sättet att ge ditt barns sovrum en exotisk touch.
De här två bedårande djuren kommer säkert att bli barnets nya bästa vänner, och till ett så lågt pris är det här paketet en riktig hit.
Barn kommer att älska att leka med dessa savanndjur, skapa spännande berättelser och utforska sin fantasi.

Söt och realistisk!

Elefant- och giraffpaketet med savannens djur för barn är ett otroligt sött och realistiskt plyschleksaksset som kommer att glädja små äventyrare.
Detta paket innehåller två av de mest ikoniska djuren på den afrikanska savannen: en majestätisk elefant och en graciös giraff. Varje plyschdjur är tillverkat av mjuka material av hög kvalitet, vilket gör dem perfekta för gos och fantasifulla lekar.
Realistiska detaljer, som elefantens stora öron och böjda snabel, och giraffens långa hals och distinkta fläckar, är noggrant återgivna för att ge en uppslukande lekupplevelse.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.