Söt glad sovande Pikachu plyschpaket med gult leende
Söt glad sovande Pikachu plyschpaket
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Söt glad sovande Pikachu plyschpaket

1000,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ha en unik och bedårande present till ett Pikachu-fan? Titta inte längre än till vårt söta, glada, sovande Pikachu plyschpaket! Dessa söta och glada små varelser kommer säkert att sätta ett leende på alla ansikten, och till ett rabatterat pris är de den perfekta presenten! Våra sovande Pikachu-plyschor är tillverkade av mjuk bomull och är otroligt gosiga och varje plysch är annorlunda.

En unik gåva

Pikachu är en av de mest populära Pokémon-figurerna och nu kan du få ditt alldeles egna gosiga och bedårande Pikachu plyschpaket som sover sött och glatt. Det är en unik och perfekt present till Pikachu-fans och kommer till ett fantastiskt pris. Den är tillverkad av bomull och kommer garanterat att få alla att le.

Ett set med två bedårande gosedjur

Cute Happy Sleeping Pikachu Plush Pack är ett set med två bedårande plyschleksaker med den berömda Pokémon-figuren Pikachu.
Gosedjuren är utformade med en exceptionell detaljnivå och är tillverkade av mjuka, bekväma material för en trevlig lekupplevelse. Det första gosedjuret visar Pikachu som sover, med slutna ögon och lätt öppen mun, som om han drömde fridfullt.
Han är klädd i en gul och vit pyjamas med ränder och stjärnor, vilket gör det här redan bedårande gosedjuret extra gulligt. Den andra plyschen visar en glad Pikachu, med ett stort leende på hans ansikte och röda kinder.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.