Pokéball + Söt Pikachu + Evoli-förpackning i gult, brunt, rött och vitt
Pokéboll + Söt Pikachu + Evoli-paket
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokéboll + Söt Pikachu + Evoli-paket

714,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår Pokéball + Cute Pikachu + Evoli-förpackning är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material som garanterar timmar av skoj och underhållning. Pikachu är en av de mest populära och älskade figurerna i Pokémon-serien, och nu kan du ta med dig den hem. Evoli är också en mycket populär figur och med sina 20 cm är den perfekt att kramas med.

Mjuk bomull av hög kvalitet

Välkommen till Pokémons värld! Detta söta Pokéball +Pikachu +Evoli-paket är perfekt för alla Pokémon-fans. De söta figurerna är tillverkade av mjuk bomull av hög kvalitet och kommer garanterat att falla i smaken. Med massor av perfekta detaljer är detta en fantastisk present till alla fans av serien. Missa inte detta rabatterade minipris.

En uppsättning leksaker som kommer att glädja alla fans

Pokéball + Cute Pikachu + Evoli Pack är en uppsättning leksaker som kommer att glädja alla Pokémon-fans, unga som gamla.
Förpackningen innehåller en trogen kopia av den berömda Pokéballen samt två söta figurer som föreställer Pikachu och Evoli. Pokébollen är det viktigaste verktyget för att fånga varelser från Pokémons universum. Denna kopia är mycket realistisk med sina röda och vita färger och svarta mittknapp.
Den är lätt att öppna för att förvara figurer eller andra föremål. Pikachu är en av de mest symboliska figurerna i Pokémon-universumet. Den här figuren är särskilt lyckad med sina stora svarta ögon, spetsiga öron och blixtsvans.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.