Beige och svarta droidfigurer i lego-stil från Star Wars-serien
Star Wars droid-figurer
1227,0 kr1522,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Star Wars droid-figurer

1227,0 kr1522,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar de helt nya Star Wars-droidfigurerna! Dessa MOC-byggleksaker för rymdkrig är den perfekta presenten till alla Star Wars-fans, stora som små. Varje figur är tillverkad av högkvalitativ plast och är utformad för att vara realistisk och söt. De är perfekta för att återskapa dina favoritscener från filmerna eller hitta på egna äventyr.

Bra gåvor till barn

Du måste kolla in de här fantastiska Star Wars-droidfigurerna! Dessa MOC-byggleksaker för rymdkrigföring är perfekta för barn som älskar Star Wars. De är tillverkade av plast och ser precis ut som äkta vara. Och de är perfekta presenter till barn över 6 år.
0-778552.jpeg

En uppsättning otroligt detaljerade leksaker

Star Wars droidfigurerna är ett set med otroligt detaljerade och realistiska leksaker som kommer att glädja fans av den intergalaktiska sagan. Varje figur föreställer en ikonisk droid från Star Wars-universumet. Varje figur är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa maximal hållbarhet och ett realistiskt utseende. De minutiösa detaljerna hos varje droid är troget återgivna, från de små antennerna på R2-D2:s huvud till hjulen som gör att BB-8 kan röra sig.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.