Mini Star Wars karaktärsbyggsats i Lego-stil
Mini Star Wars karaktärsbyggande spel
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Mini Star Wars karaktärsbyggande spel

204,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är dags att börja bygga ditt eget Star Wars-universum med dessa fantastiska byggsatser med minifigurer från Star Wars! Dessa högkvalitativa plastblock är perfekta för dekoration och lek, och ditt barn kommer att älska att skapa sina favoritscener och karaktärer från filmerna. Med flera tillgängliga karaktärer kan du samla på dem alla.

Tillverkad av högkvalitativ plast

Dessa färgglada, roliga klossar är perfekta för timmar av kreativ lek. De är tillverkade av högkvalitativ plast och är slitstarka och robusta. Flera karaktärer finns tillgängliga så att ditt barn kan skapa alla scener de kan drömma om. De är också en fantastisk dekoration för alla sovrum.

En spännande och rolig produkt

Minispelet Star Wars Character Building är en spännande och rolig produkt för alla fans av den berömda intergalaktiska sagan. I spelet kan spelarna bygga sina egna Star Wars-karaktärer med hjälp av utbytbara delar, vilket skapar en unik och personlig spelupplevelse. Delarna är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och styrka. Byggsatsen med Star Wars minikaraktärer är också mycket enkel att använda. Delarna passar lätt ihop, så att spelarna kan skapa karaktärer på bara några minuter.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.