Vändbar grön och brun Yoda-plysch för barn
Vändbar Yoda-plysch för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Vändbar Yoda-plysch för barn

204,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta presenten till den unga Star Wars-fantasten i ditt liv? Då behöver du inte leta längre än till denna bedårande vändbara Yoda-plysch för barn! Precis som karaktären i filmerna kommer denna mjuka och gosiga plyschleksak snabbt att bli en av hans favoriter.

Det är tillverkat av högkvalitativ bomull och är utformat för att tåla slitage, vilket är perfekt för barn som älskar att mysa med sitt gosedjur vid läggdags.

Ett förtjusande gosedjur för dina småttingar

Letar du efter ett gulligt gosedjur till dina småttingar? Kolla in vår vändbara Yoda plysch! Denna söta, vändbara plysch är perfekt för barn i alla åldrar. Yoda-gosedjuret är tillverkat av mjuk, gosig bomull och kommer säkert att bli en favorit. Du kan faktiskt vända på plyschen för att upptäcka en alternativ version av Yoda, med ett annat uttryck och en annan outfit.

Ett otroligt sött gosedjur

Det vändbara Yoda-gosedjuret för barn är ett otroligt sött och roligt gosedjur som kommer att tilltala alla Star Wars-fans. Det mjuka och gosiga gosedjuret är utformat för att se ut precis som den berömda jedimästaren Yoda, med sina stora spetsiga öron, gröna hud och knubbiga lilla kropp. Men det som gör detta Yoda-mjukdjur riktigt unikt är att det är vändbart! Barn kommer att älska att leka med denna vändbara plysch, vända den om och om igen för att upptäcka alla möjliga variationer.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.