rosa musikalisk skallra sugkoppsleksak
Hula-Hoop p’tit lejon sugkopp musikleksak – VTech®
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hula-Hoop p’tit lejon sugkopp musikleksak – VTech®

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en rolig, pedagogisk leksak? Den här musikleksaken Hula-Hoop p’tit lion med sugkopp från VTech® är perfekt för små barn i åldern 3 till 24 månader.

Den är utrustad med en sugkopp som gör att den kan fästas på alla släta ytor, så att ditt barn kan leka utan att behöva oroa sig för att tappa den. Allt han behöver göra är att trycka på lejonets huvud för att utlösa roliga ljud, musik och ljud.

🚚 LEVERERAS TILL DIN DÖRR INOM 48 TIMMAR

Den perfekta leksaken för att träna motoriska färdigheter

Denna musikleksak är speciellt utformad för små barn och har en sugkopp så att ditt barn kan snurra den utan att riskera att tappa den. De kan roa sig med att snurra pärlorna runt lejonet för att träna sina motoriska färdigheter. När du trycker på hans huvud utlöses roliga fraser, musik och ljud och hans näsa lyser upp i takt med musiken. Med över 45 melodier att välja mellan kommer ditt barn att älska att hålla sig sysselsatt och ha roligt på samma gång! Leksaken stannar automatiskt när ditt barn slutar använda den.

En rolig och pedagogisk produkt

Den här musikleksaken Hula-Hoop p’tit lion med sugkopp från VTech® är en rolig och pedagogisk produkt som erbjuder en komplett sensorisk upplevelse för små barn. Leksaken är utformad för att stimulera barns nyfikenhet och fantasi samtidigt som den utvecklar deras finmotorik och koordination. Leksakens design är färgglad och attraktiv, med ett leende litet lejon som omedelbart fångar barns uppmärksamhet. Leksakens bas är utrustad med en robust sugkopp för enkel fastsättning på alla plana ytor, vilket gör leksaken helt stabil medan ditt barn leker. Kort sagt, musikleksaken Hula-Hoop p’tit lion med sugkopp från VTech® är ett måste för alla barn

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.