willliam pedagogisk leksak fin flammande drake
Pedagogisk leksak William the Friendly Flame Dragon Tut tut copains – VTech® leksaker
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pedagogisk leksak William the Friendly Flame Dragon Tut tut copains – VTech® leksaker

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Sätt fart på ditt barns fantasi med denna underbara pedagogiska leksak, William den vänliga flamdraken, från Tut tut copains-kollektionen. Det är dags för stora äventyr och oändliga berättelser med William den snälla draken tillsammans med Titouan den tappre riddaren och Gaston den lilla draken!

Figurerna talar och sjunger när de placeras på Williams rygg. Draken Wiliam pratar, sjunger och rör sig på egen hand, men framför allt … spottar han eld!

🚚 LEVERERAS TILL DIN DÖRR INOM 48 TIMMAR

En rolig och intelligent pedagogisk leksak

Denna pedagogiska leksak hjälper inte bara till att utveckla finmotoriken och fantasin, den är också rolig och imponerande för ditt barn! När han placerar Titouan den tappre riddaren eller Gaston den lille draken på sin rygg, flaxar William flamdraken med vingarna och börjar röra sig framåt på egen hand. När ditt barn placerar figurerna på Williams rygg känner han omedelbart igen dem och kommunicerar med dem. Genom att dela sina äventyr med ditt barn hjälper Titouan, Gaston och William dem att lära sig språk och kan till och med lära sig att räkna.

Dags för äventyr!

William har två lägen: Berättelse: Ditt barn utlöser ljudeffekter, fraser och sånger genom att trycka på drakens sköld och på så sätt få igång sin fantasi Attack: Barnet trycker på skölden, Williams mun tänds, han sticker ut huvudet och spottar eld! William känner också igen alla de andra figurerna i Tut Tut copainsamlingen och kan interagera med dem! Med draken William och hans vänner kommer ditt barn att kunna : Lyssna på Gaston, Titouan och William som sjunger ensamma eller tillsammans Beundra draken William som rör sig framåt på egen hand, flaxar med vingarna och andas eld Njuta av ljuseffekterna från vapenskölden som lyser upp i takt med musiken Lyssna på Titouans, Gastons och Williams roliga anekdoter och fraser Lär dig räkna med Titouan Lär dig om orsak och verkan genom att sätta Titouan och Gaston på Williams rygg och höra dem kommunicera med varandra

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.