one Piece Luffy-figur
One Piece Monkey D. Luffy-figur, sittande
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

One Piece Monkey D. Luffy-figur, sittande

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn Monkey D. Luffy från den berömda mangan One Piece? Gör dem en tjänst och ge dem denna magnifika One Piece Monkey D. Luffy-figur i sittande ställning!

Denna One Piece-figur är perfekt för att dekorera deras sovrum i stil med deras favorituniversum, för att leka och träna deras fantasi, eller helt enkelt för att ha med sig och få sällskap av sin favoritsuperhjälte varje dag!

Denna magnifika PVC-figur är officiellt licensierad av One Piece. Den föreställer huvudpersonen Monkey D. Luffy, som sitter på en klippa med höger hand utsträckt. Figuren är ca 13 cm hög.

Piraternas nya kung!

Förvandla ditt barn till den nya kungen av pirater och ge dig ut för att erövra haven med denna One Piece Monkey D. Luffy-figur! Tillsammans med sin favoritsuperhjälte kommer ditt barn att känna sig som en av sina nakamas och inte vilja lämna hans sida! Mangan är ett måste för vår generation och han kommer att utöka sin samling av leksaker och tillbehör från One Piece-universumet. Denna figur är från One Piece-licensen och föreställer huvudpersonen Monkey D. Luffy, en ung pojke som drömmer om att bli piraternas kung. Figuren är tillverkad av PVC och mäter ca 13 cm på höjden.
one Piece Luffy-figur

En produkt av högsta kvalitet

Den sittande One Piece Monkey D. Luffy-figuren är ett måste för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Denna figur är omsorgsfullt tillverkad för att representera den ikoniska karaktären Monkey D. Luffy, kaptenen för Straw Hat-besättningen. Den är handmålad med imponerande detaljer som perfekt återspeglar Luffys utseende i serien. Luffys sittande pose ger figuren en touch av realism, vilket gör den ännu mer tilltalande för samlare. Denna sittande One Piece Monkey D. Luffy-figur är en produkt av högsta kvalitet som kommer att glädja alla fans av denna kultserie.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.