one Piece Yamato-figur
One Piece Yamato actionfigur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

One Piece Yamato actionfigur

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn det berömda mangauniversumet One Piece? Missa då inte vår magnifika One Piece Yamato-figur med Monkey D. Luffys bästa bundsförvant!

Denna figur av den store Yamato är perfekt för att dekorera ditt barns sovrum och lägga till i deras samling av One Piece-tillbehör.

Yamato-figuren är en samlarfigur från serien One Piece. Den föreställer huvudpersonen Monkey D. Luffy i hans nya look för att markera seriens 20-årsjubileum. Figuren är tillverkad av PVC och är ca 19 cm lång. Den levereras med en bas för bättre presentation.

One Piece Yamato actionfigur

Om ditt barn är ett fan av den berömda mangan One Piece så kommer de inte att vara likgiltiga inför denna One Piece Yamato-figur, som är precis lika realistisk som i serien! Hon är redo att göra allt för att störta Kaido och sätter segel med Luffy och hans besättning och kommer att göra allt för att uppnå sitt mål, tillsammans med sina nakamas! One Piece Yamato-figuren är en trogen representation av anime-karaktären. Den är tillverkad av PVC och är ca 19 cm lång. Detaljerna är minutiösa och färgerna klara. Denna figur kommer att bli ett utmärkt tillskott till din One Piece-samling!

Ett exceptionellt samlarobjekt

One Piece Yamato-figuren är ett exceptionellt samlarobjekt för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Denna figur är tillverkad med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till ett verkligt konstverk. Figuren representerar karaktären Yamato, en av de mest populära karaktärerna i One Piece-serien. Kort sagt är One Piece Yamato-figuren ett högkvalitativt samlarobjekt som kommer att glädja alla fans av serien. Med sina imponerande detaljer, dynamiska pose och överlägsna byggkvalitet är denna figur ett verkligt konstverk.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.