one Piece Luffy-figur
One Piece Luffy actionfigur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

One Piece Luffy actionfigur

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Drömmer ditt barn om att erövra havet och dolda skatter tillsammans med Monkey D. Luffy från den berömda mangan One Piece? Då är det ingen tvekan om att de kommer att älska denna fantastiska One Piece Luffy-figur, precis lika realistisk som den i serien!

Denna figur, som representerar den bästa mangan i vår generation, är perfekt för att dekorera ditt barns sovrum eller för att ha med sig så att de alltid kan ha sällskap av sin favoritsuperhjälte.

One Piece Luffy-figuren är en trogen avbildning av huvudpersonen i One Piece manga och anime. Tack vare sin unika design är denna figur en favorit bland fans av serien. Varje detalj i figuren kan ses, från hans uttrycksfulla ansikte till hans trasiga kläder.

Figuren är också mycket ledad, så att du kan placera den i en mängd olika poser.

Erövra den dolda skatten!

Om ditt barn är ett obestridligt fan av mangan One Piece och särskilt uppskattar seriens hjälte: Monkey D. Luffy, så kommer denna One Piece Luffy-figur att glädja dem. Exakt utformad och ultra-realistisk kommer han att kunna ge sig av för att erövra den eftertraktade skatten och försöka bli den nya kungen av pirater med Monkey D. Luffy!

Ett måste för samlare

One Piece Luffy-figuren är ett måste för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Figuren föreställer seriens huvudperson, Monkey D. Luffy, i en dynamisk och ikonisk pose. Skulpturens detaljer är mycket exakta, med rena linjer och ljusa färger som troget återger den grafiska stilen i animen. Luffy svingar sin högra knytnäve, redo att ta sig an alla fiender som står i hans väg. Den förkroppsligar perfekt den äventyrliga och modiga andan hos berättelsens hjälte, och kommer att bli ett anmärkningsvärt tillskott till din samling.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.