One Piece Monkey D. Luffy actionfigur
One Piece Monkey D. Luffy actionfigur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

One Piece Monkey D. Luffy actionfigur

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett obestridligt fan av den berömda mangan One Piece? Om de drömmer om att åka till sjöss med Luffy och alla hans nakamas, då kommer de att älska denna fantastiska One Piece Monkey D-figur. Luffy på attack!

Perfekt för att lägga till i samlingen, dekorera sovrummet eller för lek och fantasi – ditt barn kommer inte att vilja lämna den ifrån sig!

One Piece Monkey D. Luffy i attack är en magnifik figur av en av de mest populära figurerna från One Piece manga och anime. Denna mycket detaljerade figur av Luffy visar den berömda piraten i en dynamisk pose, redo att attackera sina motståndare. Fans av One Piece kommer att älska den här figuren och kan lägga till den i sin samling.

Piraternas nästa kung!

Vad kan vara bättre än att ha sällskap av sin favoritsuperhjälte varje dag? Om ditt barn älskar One Piece-universumet kommer han eller hon att älska denna One Piece Monkey D. Luffy-figur ännu mer! En sak är säker, den nya kungen av pirater kommer att vara Luffy! Och ditt barn kommer att ha en ringsideplats! Denna figur av Monkey D. Luffy i aktion är ett måste för alla One Piece-fans! Med sin dynamiska look och massor av detaljer är denna figur av Luffy som attackerar perfekt för samlare och fans av manga och anime.

För alla fans av den animerade serien

One Piece Monkey D. Luffy i attack-figur är en exceptionell produkt för alla fans av den japanska manga- och anime-serien One Piece. Denna figur föreställer berättelsens huvudperson, Monkey D. Luffy, i en dynamisk och kraftfull attackställning. Figurens skulptur är mycket detaljerad, med exakta linjer och en omsorgsfull finish som perfekt återspeglar den unika stilen i One Piece. Monkey D. Luffy visas när han slåss med höger knytnäve höjd, redo att slå sin motståndare med all sin kraft. Med sin detaljerade skulptur, livfulla färger och dynamiska hållning.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.