one Piece Luffy-figur rör vid sitt huvud
One Piece Luffy-figur rör vid sitt huvud
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

One Piece Luffy-figur rör vid sitt huvud

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn älskar One Piece-manga och den berömda Monkey D. Luffy, så kommer de att älska den här fantastiska One Piece Luffy-figuren ännu mer!

Exakt utformad och lika realistisk som i serien kommer det att kännas som om de är en del av Luffys besättning när de ger sig ut för att erövra haven!

Den här plastfiguren är ett utmärkt tillskott till din One Piece-samling! Den föreställer huvudpersonen från manga och anime, Monkey D. Luffy, i en söt pose där han rör vid sitt huvud med båda händerna. Figuren är av hög kvalitet och detaljerna är utmärkta, vilket gör den till en mycket populär produkt bland fansen.

Hjälten i mangan One Piece

Är din lilla vän ett obestridligt fan av mangan One Piece? Det råder ingen tvekan om det, han behöver denna magnifika One Piece-figur som föreställer seriens hjälte: Monkey D. Luffy! Perfekt för att dekorera hans rum, leka med eller ha med sig dagligen, han kommer inte att vilja lämna den och kommer att känna sig som en av sina nakamas som letar efter skatten gömd med Luffy! Denna PVC-figur är ca 16 cm hög. Den kommer från Figuarts Zero-kollektionen och är officiellt licensierad av One Piece.
one Piece Luffy-figur rör vid sitt huvud

Ett måste för samlare

One Piece Luffy-figuren som rör vid sitt huvud är ett måste för alla fans av den japanska animerade serien. Denna figur är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den extremt hållbar och långlivad. Karaktären som representeras på denna figur är Monkey D. Luffy, huvudhjälten i berättelsen. Han rör vid sitt huvud, ett karakteristiskt uttryck för hans karaktär. Med sin dynamiska pose, livfulla färger och omsorgsfulla finish är den ett verkligt mästerverk inom figurativ konst.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.