one piece roronoa zoro figur
One Piece Roronoa Zoro actionfigur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

One Piece Roronoa Zoro actionfigur

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn älskar den magiska världen i den berömda mangan som finns överallt… One Piece? Ge dem då denna magnifika Roronoa Zoro-figur, precis lika realistisk som i serien!

Zoro är den främsta svärdskämpen i Straw Hat Crew och är så skicklig i strid att du kanske till och med tror att han är lagets kapten!

Denna figur är från serien Portrait of Pirates och är ca 10 cm lång.

Roronoa Zoro-figuren är en trogen återgivning av manga- och animefiguren One Piece. Den är tillverkad av PVC och är ca 18 cm lång. Detaljerna är minutiösa och färgerna klara. Den här figuren kommer garanterat att göra Zoro-fans glada!

Piratjägaren!

Piraten Roronoa Zoro, före detta jägare och pirat och berömd svärdsman kommer till dig! Om ditt barn älskar One Piece-universumet kommer de att älska den här magnifika One Piece Rorona Zoro-figuren! Denna figur är tillverkad med precision och föreställer en av besättningens bästa kämpar och är perfekt för att dekorera ditt barns sovrum, lägga till i samlingen eller leka med. One Piece Roronoa Zoro-figuren är tillverkad av högkvalitativ plast. Den är tillverkad av hållbara material och målad med omsorg. Figuren levereras med en bas som håller den på plats. Den mäter ca 10 cm på höjden.

En utmärkt investering

One Piece Roronoa Zoro-figurinen är ett måste för alla fans av den japanska animerade serien One Piece. Denna figur föreställer den symboliska karaktären Roronoa Zoro, en av de viktigaste medlemmarna i Straw Hat-gänget. Figuren är tillverkad av högkvalitativa material. Den är noggrant skulpterad för att troget återge Roronoa Zoros utmärkande drag, inklusive hans legendariska svärd och ärret över hans vänstra öga. Den är inte bara vacker att titta på, den är också en utmärkt investering för samlare som vill lägga till ett unikt föremål i sin samling.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.