one Piece-figur av Luffy och Shanks
One Piece Luffy & Shanks actionfigur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

One Piece Luffy & Shanks actionfigur

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn Monkey D. Luffy från den berömda mangan One Piece? I så fall vill de inte missa denna One Piece-figur som föreställer två av de viktigaste karaktärerna i den berömda serien: Luffy & Shanks!

Shanks är en av de fyra kejsare som ingick i den legendariska besättningen på Pirates Roger, och är den pirat som inspirerade Monkey D. Luffy i hans jakt på den eftertraktade skatten!

Luffy med en av de fyra kejsarna!

Om ditt barn är ett fan av One Piece-universumet känner han säkert till Monkey D. Luffy och Shanks, en av de fyra kejsarna från den berömda mangan som har fått alla att prata! Han kommer att älska den här fantastiska, ultrarealistiska One Piece Luffy & Shanks-figuren! Den är perfekt för att dekorera sovrummet, samla på eller leka med vänner, och är den perfekta presenten till ditt barn. Denna figur är en trogen avbildning av en av de mest populära figurerna från One Piece manga och anime, Monkey D. Luffy, och hans vän och mentor, rödhåriga Shanks. De är omgivna av en bas som föreställer Shanks båt, Thousand Sunny. Den här figuren är ett utmärkt tillskott till alla One Piece-samlingar och en fantastisk present till alla fans av denna kultförklarade manga och anime.

Perfekt för ditt barn!

One Piece Luffy & Shanks-figuren är ett oumbärligt samlarobjekt för alla fans av den berömda animerade serien. Denna figur föreställer två av de mest emblematiska karaktärerna i One Piece-universumet: Monkey D. Luffy, seriens huvudhjälte, och Shanks, en av de mäktigaste och mest respekterade piraterna genom tiderna. Figuren är tillverkad med stor omsorg om detaljerna och ger en trogen återgivning av båda figurerna. Med sin exceptionella byggkvalitet, trohet mot karaktärerna och omsorgsfulla design är den det perfekta föremålet för att ge din One Piece-samling en touch av magi.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.