figur av ess i ett stycke
One Piece Ace actionfigur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

One Piece Ace actionfigur

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av den fantastiska världen i den berömda mangan One Piece? Då kommer de att älska denna magnifika One Piece Ace-figur, precisionstillverkad och precis lika realistisk som i serien!

Porgas D. Ace var Monkey D. Luffys lojale beskyddare och andlige bror och dödades av amiral Akainu när han skyddade Luffy under Marineford Arc.

One Piece Ace-figurinen är en plastfigurin med karaktären Ace från One Piece manga och anime.

Återuppliva den berömda Portgas D. Ace!

Portgas D. Ace är en lojal pirat och bror till Monkey D. Luffy och en av de mest älskvärda figurerna i den berömda mangan! Ditt barn kommer att älska denna One Piece Ace-figur, som kommer att ge en personlig touch till sovrumsinredningen. Han kommer att kunna ha roligt med att samla och leka med karaktären från sitt favorituniversum. One Piece Ace-figuren är en trogen representation av karaktären med samma namn. Den är tillverkad av PVC och är ca 18 cm lång. Detaljerna i ansiktet och kroppen är mycket väl återgivna, vilket ger den ett mycket realistiskt utseende. Färgerna är också mycket klara och de olika kroppsdelarna är välproportionerade. Figuren levereras med en stödbas för enkel uppställning.

Ett måste för samlare

One Piece Ace-figurinen är ett måste för alla fans av den berömda anime- och mangaserien One Piece. Figuren föreställer Portgas D. Ace, adoptivbror till Monkey D. Luffy och tidigare befälhavare för den andra divisionen av Whitebeards besättning. Figuren är tillverkad av PVC av hög kvalitet, vilket ger den stor styrka och en oklanderlig finish. Med sin design som är trogen originalfiguren, oklanderliga finish och dekorativa bas är den ett måste för alla One Piece-samlare och -fans.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.