one piece sanji actionfigur
One Piece Sanji actionfigur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

One Piece Sanji actionfigur

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett obestridligt fan av mangan One Piece och drömmer om att erövra haven? Då känner de säkert till Sanji, den berömda kocken från Straw Hat Crew.

Han kommer att älska denna fantastiska One Piece Sanji-figur, som representerar hans favorituniversum, och kommer att känna sig som en av Luffys trogna nakamas!

Sanji är medlem i Straw Hat Crew, en kock och en smidig bensvingare. Sanji är en viktig karaktär i berättelsen, mycket fäst vid sina vänner och skulle göra vad som helst för dem. Den här figuren är mycket trogen karaktären, med hans karakteristiska klädstil och hållning. Detaljerna i ansiktet och håret är mycket väl återgivna. Figuren är tillverkad av PVC och mäter ca 14 cm på höjden.

One Piece Sanji det svarta benet actionfigur

Om Monkey D. Luffy är superhjälten i mangan One Piece är Sanji också en av nyckelfigurerna i den tecknade serien. Han har följt med Luffy ut på havet för att hitta den legendariska All Blue och har också en av de största belöningarna i besättningen efter Luffy och Jinbe. Denna One Piece Sanji-figur är ultraprecis och lika realistisk som i serien och är perfekt för ditt barns sovrum, att leka med eller att samla på.
0-981dcd.jpeg

Ett måste för samlare

One Piece-figuren är ett måste för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Denna figur föreställer den symboliska karaktären Sanji, en av medlemmarna i Straw Hat-besättningen. Han visas i sin karakteristiska utstyrsel, med vit kostym och blå slips, samt sina spetsiga skor. Hans dynamiska hållning och stridsposition framhäver hans tuffa sida och visar att han gör allt för att skydda sina vänner. Med sina fina detaljer och dynamiska pose är hon ett perfekt tillskott till alla One Piece-actionfigursamlingar.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.