Ryggsäck + gult pokémon-ur med gult pikachu-motiv
Gula pokémon ryggsäck + klockpaket
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Gula pokémon ryggsäck + klockpaket

0,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar det gula Pokémon Backpack + Watch-paketet, det är modernt och snyggt, perfekt för alla Pokémon-fans! Ryggsäcken har massor av inner- och ytterfickor för många förvaringsalternativ, klockan har attraktiva färger och är superbekväm. Ditt barn kommer att älska vårt billiga paket!

Perfekt för att bära alla ditt barns nödvändigheter

Detta paket innehåller en bedårande klocka och en stor ryggsäck med massor av inner- och ytterfickor, perfekt för att bära alla ditt barns nödvändigheter. Den moderna designen och de attraktiva färgerna kommer säkert att tilltala alla Pokémon-fans.

En rymlig ryggsäck och en snygg klocka

Pokémon Yellow backpack + watch pack är det perfekta valet för alla fans av den berömda japanska videospel- och animationsfranchisen. Detta paket innehåller en rymlig ryggsäck och en snygg klocka, båda med den berömda gula Pikachu. Ryggsäcken är tillverkad av slitstark, vattenavvisande polyester, vilket gör den perfekt för vardagsbruk eller resor. Den har ett stort huvudfack med dragkedja samt flera ytterfickor för enkel förvaring av dina tillhörigheter. De vadderade, justerbara axelremmarna ger optimal komfort när du bär väskan. Den gula Pokémon-klockan är också ett fantastiskt tillskott till den här väskan.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.