Pokémonklocka + pokébollar med gult pikachu-motiv
Pokémon-klocka + pokébollspaket
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pokémon-klocka + pokébollspaket

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Pokémon-klocka + pokéballs-paketet är en utmärkt produkt för alla Pokémon-fans. Det innehåller en elektronisk klocka med Pikachu och en pokéboll med Pikachu-figuren inuti. Materialet är högkvalitativ PVC och pokébollen är av plast. Denna produkt är bekväm att bära och mycket prisvärd.

Perfekt för att leka med dina favorit-Pokémon

Detta paket innehåller en Pokémon Pikachu elektronisk klocka, en pokéboll och en Pikachu-figur. Paketet är lågt i pris och högt i kvalitet, vilket gör det utmärkt valuta för pengarna. Klockan är originell, bekväm och snygg. Pokébollen är perfekt för att leka med dina favorit-Pokémon.

Innehåller en Pokémon-klocka och flera Pokéballs

Detta Pokémon Watch + Pokéballs-paket är ett fantastiskt paket för alla fans av den berömda Pokémon-serien. Paketet innehåller en Pokémon-klocka och flera Pokéballs, som ger spelarna en uppslukande och spännande upplevelse. Pokémonklockan har en snygg och färgglad design som påminner om Pokémonuniversumet. Den har en lättläst digital display som visar tid och datum, samt bilder av olika Pokémon-figurer. Klockan har också stoppur, alarm och bakgrundsbelysning för enkel användning i alla ljusförhållanden.

En rolig och användbar accessoar för barn...

Tidlös och påminner om otroliga ögonblick för de äldsta, och ger stjärnor i ögonen för de yngsta, ditt barn kommer att fyllas av glädje när de ser sin nya klocka! De kommer att vara stolta över att visa upp den för hela familjen och alla sina vänner på lekplatsen! Vänta inte längre, utan ge ditt barn den bästa elektroniska klockan!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.