Mini plysch ryggsäck med spindelmannen 2 klocka i rött och blått
Mini ryggsäck + spindelmannen 2 klockpaket
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Mini ryggsäck + spindelmannen 2 klockpaket

363,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en söt och originell ryggsäck till ditt barn? Kolla in vårt paket med miniryggsäck + Spiderman-klocka! Denna miniryggsäck levereras med en 3D Spiderman plyschleksak och klockan har ett kvartsurverk, vilket gör den till ett utmärkt val för ditt lilla barn.

Huvudmaterialet är sammet och urtavlan har ett Spiderman-motiv.

Den perfekta accessoaren för ditt barns handled!

Ditt barn kommer att älska denna förtjusande Spiderman mini ryggsäck + klocka! Mini-ryggsäcken är gjord av mjuk sammet och har en 3D Spiderman plysch på framsidan. Klockan har kvartsurverk och är tillverkad av läder. Det är den perfekta accessoaren för ditt barns handled. Ditt barn kommer att älska denna bedårande ryggsäck!

För optimal komfort

Spiderman 2 miniryggsäck + klockpaket är det perfekta valet för alla Spiderman-fans. Förpackningen innehåller en miniryggsäck och en klocka, båda med den berömda Spiderman-logotypen. Mini-ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och har ett rymligt huvudfack för alla dina nödvändigheter. Den har också en framficka med dragkedja för enkel åtkomst till småsaker som nycklar eller mobiltelefon. Vadderade axelremmar ger optimal bärkomfort, medan det övre handtaget gör det enkelt att bära ryggsäcken för hand.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.