Watch + spindelmannen ryggsäck i rött och svart
Spiderman-klocka + ryggsäck
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Spiderman-klocka + ryggsäck

363,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en billig present till den där speciella lilla pojken i ditt liv? Kolla in vår Spiderman-klocka + ryggsäck! Det är perfekt för alla unga Spiderman-fans.

Ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt 3D-tyg och har ett sött Spiderman-motiv. Klockan är en kvartsur med läderarmband och ett Spiderman-motiv på urtavlan.

Perfekt för alla unga pojkar som älskar Spiderman!

Denna Spiderman-klocka + ryggsäck är perfekt för alla unga pojkar som älskar Spiderman! Ryggsäcken är gjord med ett 3D Spiderman-motiv och klockan har ett kvartsurverk. Armbandet är i läder och justerbart. Spiderman-ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och har ett stort huvudfack för förvaring av alla dina nödvändigheter.

Den perfekta presenten till alla fans

Detta Spiderman-paket med klocka och ryggsäck är den perfekta presenten till alla Spiderman-fans. Paketet innehåller en klocka och en ryggsäck, båda med den berömda Marvel-superhjälten. Klockan har ett rött och svart silikonarmband med spindelmotiv på urtavlan. Visarna är självlysande för enkel avläsning i mörker. Klockan är dessutom vattentålig till 30 meter, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.