Patrullklocka + ryggsäck i blått med hundmotiv
Patrullvakt + ryggsäck
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Patrullvakt + ryggsäck

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in vårt paket med Patrol-klocka + ryggsäck. Klockan har en urtavla med bilden av Chase Patrol och ryggsäcken har 2 sidofickor för snacks och andra småsaker. Väskan är bekväm och behaglig för ditt barn.

Patrol Watch + Backpack Pack är den perfekta presenten till barn som är fans av serien! Klockan har en färgglad urtavla med figurer från serien och levereras med en snygg matchande ryggsäck. Barnen kommer att älska att bära med sig sin nya klocka och ryggsäck!

den perfekta känslan för barn!

Detta förtjusande paket innehåller en klocka med Chase-visare från Patrullen och en blå Patrull-ryggsäck. Klockan är perfekt för att lära barnen att läsa av tiden, och ryggsäcken är perfekt för att bära med sig all utrustning. Det blå bandet är en fin detalj. Patrol Watch + Backpack Pack är den perfekta presenten till små fans av den berömda TV-serien! Den färgglada plastklockan pryds av Patrullens logotyp och figurer, medan ryggsäcken i tyg är perfekt för att bära allt de behöver för en dag full av äventyr. Båda produkterna är av hög kvalitet och kommer garanterat att roa barnen!

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.