Vattentät skolväska med motiv av Musse Pigg och Mimmi Pigg i blått, rosa och rött
Vattentät skolväska med motiv av Musse Pigg och Mimmi Pigg
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vattentät skolväska med motiv av Musse Pigg och Mimmi Pigg

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn Musse Pigg och Mimmi Pigg? Ge dem denna vattentäta skolväska med Musse och Mimmi Pigg-mönster som de kan bära med stolthet, utsmyckad med ett tryck av deras favorittecknad serie. Och alla deras tillhörigheter kommer att vara väl skyddade i denna vattentäta ryggsäck.

Denna vattentäta skolväska är perfekt för barn som älskar Musse Pigg och Mimmi Pigg! Den är tillverkad av vattentätt tyg, vilket gör den perfekt för skolan eller utomhusaktiviteter. Axelremmarna är justerbara så att barnen kan bära den bekvämt. Skolväskan har också en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker.

En praktisk ryggsäck

Denna skolväska för barn är tuff och tålig och dessutom enkel att använda. Skolväskan har två små fickor i form av två tassar på framsidan. I dessa kan ditt barn lägga en näsduk eller andra föremål. Det stora huvudfacket är perfekt för förvaring av skolmaterial eller personliga saker för t.ex. familjeutflykter. De två nätfickorna på sidorna är perfekta för vattenflaskor eller snacks. Skolväskan är tillverkad i vattenavvisande tyg, vilket gör den perfekt för regniga dagar eller för barn som gillar att leka utomhus.
13573-188c99.jpeg
13573-0193c8.jpeg

Söt väska för små barn

Denna vattentäta skolväska med motiv av Musse Pigg och Mimmi Pigg är perfekt för barn som älskar utomhusäventyr. Skolväskan har en bedårande design med färgglada motiv av Musse Pigg och Mimmi Pigg som säkert tilltalar yngre barn. Figurerna visas i en mängd roliga poser, vilket ger skolväskan en touch av finurlighet. Den justerbara axelremmen sitter bekvämt för barn i alla storlekar, medan det övre handtaget gör skolväskan lätt att bära.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.