plyschväska med änglavingar för barn i vitt
Plyschväska med änglavingar för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Plyschväska med änglavingar för barn

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotter kommer att känna sig som en ängel med denna söta och originella väska. En söt plyschväska med änglavingar som hon kan ha på sig på karnevalen. Vi älskar den vackra vita färgen och inskriptionen “Love” på den. Ge den i present till din lilla prinsessa. Hon kommer att älska att bära den.

Ängelns mjuka, fluffiga vingar gör denna väska till en perfekt följeslagare för skolan eller utflykter. Barn kan lägga sina böcker, pennor och annat skolmaterial i den, och de kan till och med lägga i ett litet gosedjur som håller dem sällskap.

Väskan är tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg och har en kraftig dragkedja som håller allt säkert på plats. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, och de är också vadderade för extra komfort.

En mjuk och bekväm väska

Denna söta plyschväska är supermjuk. Din dotter kommer att känna sig nöjd och bekväm när hon bär den. Det är en fin present att ge henne på födelsedagen. Änglavingarna ger en touch av magi och fantasi, medan plyschen är mjuk och mysig. Barn kommer att älska att bära med sig sin skolväska vart de än går, till skolan eller för att leka. Den är tillverkad av mjuka, sköna material som är behagliga att ta på och lätta att rengöra. Plyschen är av högsta kvalitet, vilket garanterar en lång livslängd.
13564-d82808.jpeg

En väska som du kan ta med dig överallt

Den här väskan har en helt förtjusande design. Änglavingarna på väskans baksida ger en magisk, sagolik touch som barn i alla åldrar kommer att älska. Vingarna är också vadderade för extra komfort och stöd när de bärs. Den är perfekt för leksaker, böcker eller något annat som är viktigt för ditt barn. Den har en robust, lättanvänd dragkedja som håller sakerna säkra i väskan. Den här väskan är perfekt för familjeutflykter, resor eller bara för att leka hemma. Den är tillräckligt stor för att rymma allt som ditt barn behöver, men tillräckligt liten för att lätt kunna bäras av små händer.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.