13546-35a8dd.jpeg
Dinosaurieformad skolväska för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Dinosaurieformad skolväska för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn fascinerat av dinosaurier? Här är en fin ryggsäck att ta med sig till skolan! En söt ryggsäck i form av en dinosaurie, med färgglad design och söta små ben och svans. Ditt barn kommer att bli förtjust över att bära den på ryggen till skolan.

Den dinosaurieformade skolväskan för barn är en unik och originell ryggsäck. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg och har en hög finish. Remmarna är justerbara och bekväma, perfekt för små skolbarn. Den dinosaurieformade skolväskan för barn är en perfekt present till alla små dinosauriefans!

En lätt och praktisk skolväska

Denna dinosaurieformade skolväska är tillverkad av polyester. Med en vikt på bara 150 gram är den mycket lätt och bekväm att bära. Det är en robust ryggsäck som inte skadas så lätt. Den dinosaurieformade skolväskan för barn är en unik och originell ryggsäck. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg och har en kraftig dragkedja. Skolväskan är tillräckligt stor för att rymma allt skolmaterial du behöver, t.ex. skrivhäften, pennor och böcker. Axelremmarna är justerbara så att de passar barnets storlek, och skolväskan har också ett bärhandtag upptill. Barnen kommer att älska att bära denna färgglada och roliga skolväska och kommer att vara stolta över att visa upp sin nya ryggsäck för sina vänner.
13546-6305a8.jpeg
13546-f837eb.jpeg

En rolig form

Med sina klara färger och originella design hjälper den ditt barn att sticka ut från mängden i skolan. Skolväskans baksida är vadderad för optimal komfort när den bärs på ditt barns rygg. Axelremmarna är också vadderade och justerbara för att passa ditt barns storlek och undvika smärta eller obehag. Dinosaurieformen är rolig och originell, vilket gör ditt barn stolt över att bära sin skolväska till skolan. Dessutom stimulerar den barnets fantasi och kreativitet genom att det kan leka med sin ryggsäck utanför skolan.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.