Rosa glitterryggsäck för flickor
Glitterryggsäck för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Glitterryggsäck för flickor

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver din dotter en ny ryggsäck? Om hon är den typ av tjej som gillar att bli uppmärksammad ska du ge henne den här fina lilla ryggsäcken med glittrande paljetter. Hon kommer inte att gå obemärkt förbi med den här väskan på ryggen. Den ger henne stil och charm. Den här ryggsäcken är perfekt för korta promenader. Den finns i fem olika färger.

Denna eleganta och praktiska ryggsäck är tillverkad av glänsande paljettyg. Den är mjuk att ta på och har låg vikt, vilket gör den lätt att bära. Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack med dragkedja som är perfekt för förvaring av böcker, anteckningsböcker och skolmaterial. De justerbara axelremmarna gör att tjejer kan bära den bekvämt. Den här ryggsäcken är perfekt för tjejer i alla åldrar.

En multifunktionell ryggsäck för flickor

Denna lilla PU-ryggsäck är inte bara söt, den är också lätt och mycket enkel att hantera tack vare dragkedjan. Dessutom kan du bära den som en ryggsäck eller hålla den i det lilla handtaget på ovansidan. Den är lätt och enkel att bära, med en justerbar rem för optimal komfort. Väskan är helfodrad och har en innerficka med dragkedja för förvaring av småsaker. Som en extra bonus finns det ett hål där du kan dra sladdarna till dina hörlurar, så att du kan ha väskan på ryggen medan du lyssnar på din musik.
13528-60fa46.jpeg
13528-432f3f.jpeg

Gnistrande färger

Denna glittriga ryggsäck för flickor är en trendig, rolig accessoar som kommer att tilltala alla spirande små fashionistas. Med sina glittrande paljetter ger den en touch av glamour till alla outfits. Designen är praktisk och funktionell, med ett rymligt huvudfack för böcker, anteckningsböcker och skolmaterial. Det finns också en framficka för småsaker som nycklar eller växelpengar. Glitterryggsäcken finns i en mängd livfulla färger för att passa alla smaker och personliga stilar.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.