Flaska med gult, rosa och blått tecknad handtag på ett vitt bord framför en vägg
Tecknad vattenflaska med handtag
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Tecknad vattenflaska med handtag

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en vattenflaska som är lätt för ditt barn att hålla i? Välj denna modell med handtag på båda sidor. Oavsett ålder kommer ditt barn inte att ha några problem med att greppa den. Dessutom har flaskan ett tecknat tryck som säkert kommer att fånga din pojkes eller flickas blick. Den finns i tre färger.

Vattenflaskan med tecknat handtag är en praktisk och rolig accessoar för barn. Den är tillverkad av flexibel, slitstark plast och har ett ergonomiskt handtag som är lätt att greppa. Det tecknade motivet är roligt och färgglatt, perfekt för barn. Vattenflaskan är lätt att rengöra och underhålla och är perfekt för resor och utflykter.

En bärbar vattenflaska med sugrör

Denna 400 ml plastflaska är lätt att bära. Ditt barn kommer att kunna hålla den stadigt och enkelt tack vare de två ergonomiska handtagen. Den är också mycket enkel att använda. Allt ditt barn behöver göra för att komma åt sugröret och dricka ur det är att trycka på knappen på locket. Det inbyggda sugröret gör att du kan dricka direkt ur flaskan utan att få den överallt, vilket är perfekt för små barn. Kapaciteten gör att du kan hålla barnen välfyllda hela dagen, vart du än går!
13317-f5c1d2.jpeg

Attraktiv design

Flaskan är utformad för att rymma varma eller kalla drycker, beroende på vad ditt barn föredrar. Det tecknade motivet är en viktig del av denna vattenflaska. Det är färgglatt, roligt och mycket tilltalande för barn. Valet av design kan variera beroende på ditt barns smak, men är i allmänhet inspirerad av populära tecknade figurer. Detta gör flaskan ännu mer attraktiv för barn och får dem att vilja använda den regelbundet.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.