600 ml sportflaska i plast för barn i grönt, grått och rosa
600 ml sportflaska i plast för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

600 ml sportflaska i plast för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn sport? För att motivera dem och följa med dem på deras aktiviteter kan du ge dem denna fina vattenflaska i plast som är speciellt utformad för sport. Med en kapacitet på 600 ml är den tillräckligt stor för att rymma allt vatten de behöver för sitt träningspass. Den är också bärbar, med en liten rem för enkel transport.

Sportflaskan i plast för barn på 600 ml är perfekt för barn som gillar att röra på sig och sporta. Den är tillverkad av slitstark och tålig plast, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Sportflaskan i plast för barn på 600 ml har också en praktisk pip för enkel påfyllning och rengöring.

En praktisk, vattentät sportflaska

Denna barnflaska är tillverkad av livsmedelsgodkänd PC-plast. Så du har inget att oroa dig för när det gäller kvaliteten. Den har också ett dammlock som gör den vattentät och förhindrar att något läcker in. Produkten är tillverkad av slitstark lättviktsplast, vilket gör den enkel att bära. Den är också lätt att rengöra och underhålla. Flaskan har en praktisk pip och ett ergonomiskt handtag, vilket gör den idealisk för barn. Den är också kompatibel med vanliga 600 ml vattenflaskor.
13299-a30201.jpeg
13299-50d500.jpeg

En lätt vattenflaska

Denna vattenflaska är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla stötar och fall, vilket gör den idealisk för daglig användning. Med en kapacitet på 600 ml är vattenflaskan tillräckligt stor för att ditt barn ska kunna hålla sig väl hydrerat under sina sportaktiviteter. Den är också lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig i en ryggsäck eller sportväska. Vattenflaskan finns i en mängd ljusa, roliga färger som tilltalar alla barn. Så den är inte bara praktisk, utan också estetiskt tilltalande för yngre barn.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.