13283-b8613a.jpeg
Barnflaska i form av en kamera
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnflaska i form av en kamera

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är svårt att inte falla för charmen med denna söta vattenflaska i form av en kamera och utsmyckad med små tecknade tryck. Ditt barn kommer att älska den! Den här vattenflaskan kommer att följa med varje dag i skolan eller på andra resor. Den är lätt att bära med sin halsrem.

Vattenflaskan för barn i form av en kamera är en rolig och originell produkt. Den är perfekt för blivande äventyrare som älskar att utforska världen. Flaskan är tillverkad av BPA-fri livsmedelsgodkänd plast och har en säkerhetsring som förhindrar läckage. Den har också en hällpip och ett ergonomiskt handtag som gör den lätt att bära. Barnen kommer att älska att ta med sig den här vattenflaskan överallt!

En säker och praktisk vattenflaska

Denna vattenflaska för barn är tillverkad av PP-plast. Den är fri från BPA och andra giftiga ämnen. Flaskan är även lämplig för varmvatten. Kapaciteten på 400 ml innebär att du kan ha med dig tillräckligt med vatten för en halv dag. Flaskan är också lätt att hantera. Den har också en lufttät propp som håller kvar dryckerna inuti och förhindrar att de läcker ut. Den här vattenflaskan är perfekt för barn som gillar att leka med kameror.
13283-32e83f.jpeg

En bärbar vattenflaska

Med sin originella design ser denna vattenflaska ut precis som en riktig kamera, vilket säkert kommer att stimulera barnens fantasi. Den har en kapacitet på 350 ml, tillräckligt för att släcka barnens törst under utomhusaktiviteter. Flaskans ergonomiska design gör den lätt att hålla i för små händer, och den platta formen gör den lätt att stoppa ner i en ryggsäck eller sportväska. Det finns också ett handtag så att du kan hänga den runt halsen och ha händerna fria – praktiskt när barnen är ute och rör på sig!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.