13253-314b7f.jpeg
Väska med björnmönster i neopren
454,0 kr511,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väska med björnmönster i neopren

454,0 kr511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Alla barn älskar björnar! För att göra din pojke eller flicka glad kan du ge dem denna söta skolväska med björnmönster och två små öron. Den är söt och bedårande. Ditt barn kommer inte att vilja vara utan den när de går till skolan. Den tecknade skolväskan kommer att följa med varje dag för att bära med sig böcker, leksaker och snacks till skolan.

Skolväskan med björnmönster i neopren är perfekt för barn i förskolan och grundskolan. Den är tillverkad av vattentät, slitstark neopren, vilket gör den idealisk för att bära skolböcker och övningsböcker. Skolväskan har dragkedja och en justerbar rem som gör den lätt att bära.

En ventilerande och bekväm skolväska

Denna skolväska med björntryck är tillverkad av neopren. Den lovar mjukhet och komfort för din lilla flicka. Rygg- och axelremmarna andas, så att ditt barn inte kommer att känna sig så trött. Dessutom är den lätt och smidig att bära, vilket är perfekt för barn som har många saker att bära. Björnmotivet är också riktigt sött och kommer att få alla att le! Materialet gör den tålig och hållbar och ger ett utmärkt skydd mot stötar och dåligt väder.
13253-b339fa.jpeg

Rymlig och söt

Den här skolväskan har en helt bedårande design med ett sött och lekfullt björnmotiv som kommer att tilltala både små pojkar och flickor. Väskans ljusa, glada färger gör ditt barns outfit lite roligare, och de justerbara axelremmarna gör den bekväm och lätt att bära. Väskans rymliga insida rymmer allt som behövs i skolan, t.ex. anteckningsböcker, böcker, pennor och skolmaterial. Huvudfacket har en robust dragkedja som håller ditt barns tillhörigheter säkra. Den stora öppningen gör det enkelt att hitta och ta in saker.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.