13584-2c44ac.jpeg
Ryggsäck med 3D-djur i plysch
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck med 3D-djur i plysch

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en söt skolväska för att ta din lilla pojke eller flicka till förskolan? Du kommer att älska dessa ryggsäckar i form av uppstoppade djur. De är så mjuka och söta. Och de är inte bara ett barns skolväska. De kan bli deras följeslagare och leksaker. Allt du behöver göra är att välja den modell som ditt barn kommer att älska.

3D-ryggsäcken med plyschdjur är en söt och funktionell ryggsäck som passar perfekt för barn i alla åldrar. Den är tillverkad av mjuk, följsam plysch och har en dragkedja upptill för att hålla sakerna på plats. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, och det finns ett bärhandtag på toppen av väskan. Väskan finns i en mängd olika färger och djurmönster.

En mjuk och bekväm skolväska

Denna gosiga skolväska i form av ett djur är tillverkad av bomull. Den är mycket mjuk och behaglig att ta på. Ditt barn kommer att älska att gosa med den. Ryggsäcken är lämplig för barn från 3 år och uppåt. Den är tillverkad av mjuk plysch och slitstarkt tyg, och har en dragkedja upptill för att hålla sakerna på plats. Axelremmarna är justerbara så att de passar barnets storlek, och det finns ett bärhandtag på väskans ovansida. Väskan finns i en mängd olika färger och djurmotiv.
13584-3e9d64.jpeg
13584-5afdd0.jpeg

En väska som är för söt

Ryggsäcken med 3D-djur är utformad för att se ut som ett sött och gulligt djur, med realistiska detaljer som glänsande ögon, spetsiga öron och en hatt på huvudet. Den finns i två olika färger, svart och lila. Den har också ett rymligt huvudfack för förvaring av alla dina tillhörigheter, för skolan eller för att ta med dig på utflykter eller semestrar.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.