Miniryggsäck i form av ett uppstoppat djur på en stol framför en bild med en växt
Mini-ryggsäck i form av ett uppstoppat djur
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Mini-ryggsäck i form av ett uppstoppat djur

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din lilla pojke eller flicka gosedjur? Då är denna miniryggsäck i form av ett gosedjur helt rätt för dem. Den är mjuk, charmig och tilltalande. Den kommer att bli ditt barns favoritskolväska till förskolan. Förutom att vara hans skolväska kommer den också att vara hans vän och hans leksak.

Denna miniryggsäck i form av ett gosedjur är perfekt för små barn. Den är tillverkad av mjukt tyg och är lätt att bära. Barnen kan använda den för att bära sina leksaker, kläder eller något annat de behöver. Ryggsäcken finns i en mängd olika färger och utföranden för att passa alla smaker.

En söt och praktisk skolväska

Miniryggsäcken i form av ett plyschdjur är en söt och praktisk ryggsäck för barn. Den är tillverkad av mjukt tyg och plysch, vilket gör den bekväm att bära. Väskan är lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för utflykter och resor. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek. Väskan finns i många olika färger och mönster, vilket gör den rolig och attraktiv för barn.
13607-bfa06c.jpeg

En mjuk och funktionell väska

Den här lilla ryggsäcken är ca 25 cm hög och tillverkad av mjuka, bekväma material som gör den perfekt för vardagsbruk. Varje ryggsäck är utformad med omsorg om detaljerna, inklusive ögon, öron och tassar, för att skapa en realistisk och söt look. Mini-ryggsäcken med gosedjur har en robust dragkedja för att hålla personliga tillhörigheter säkra. Förutom att vara en praktisk accessoar är miniryggsäcken med gosedjur också en utmärkt present till barn och vuxna som älskar djur.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.