Skolväska för barn med Dumbo-mönster i rött, grönt, gult och blått mot en vit bakgrund
Skolväska med Dumbo-mönster för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Skolväska med Dumbo-mönster för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Dumbo? Ge dem denna fina skolväska med den lilla flygande elefanten. De kommer att älska att gå till skolan med denna färgglada och söta skolväska. Dessutom är ryggsäcken i nylon lätt, stark och bekväm att bära. Skolväskan passar både pojkar och flickor och finns i fyra olika färger.

Dumbo-skolväskan är perfekt för barn som älskar djur och sagor! Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg, har justerbara axelremmar och en framficka med dragkedja. Dumbo-designen är färgglad och rolig, och barnen kommer att älska att bära den till skolan eller på resor. Denna skolväska är perfekt för barn mellan 3 och 6 år.

Ett rymligt fack

Denna skolväska med Dumbo-mönster är lätt att öppna och stänga tack vare dragkedjan. Inuti finns ett rymligt fack för de saker ditt barn behöver för en dag i skolan, och en separat liten ficka på baksidan. Den här skolväskan är perfekt för att bära med sig allt ditt barn behöver i skolan. Den söta, färgglada designen kommer att glädja alla små Dumbo-fans! Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, och huvudfacket är tillräckligt rymligt för att rymma alla böcker och anteckningsböcker som de behöver.
13650-6611e3.jpeg
13650-460c02.jpeg

Ett attraktivt motiv

Denna skolväska har en design som inspirerats av Disneys berömda flygande elefant, Dumbo, och som säkert kommer att tilltala barn i alla åldrar. Den här skolväskan är den perfekta accessoaren för små skolbarn som vill bära sina skolmaterial med stil och originalitet. Dumbo-motivet är tryckt på framsidan av skolväskan, med klara färger och noggranna detaljer som gör elefanten ännu mer bedårande. Axelremmarna är vadderade för optimal bärkomfort, medan det övre handtaget gör det enkelt att greppa skolväskan och bära den i handen om det behövs.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.