Ryggsäck i form av en rosa gosedjurskanin på en liten flickas rygg
Ryggsäck med fylld kanin för flickor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Ryggsäck med fylld kanin för flickor

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en skolväska som din dotter kan bära på dagis eller förskola? Välj denna söta ryggsäck i form av en kramgo kanin. Den är supermjuk och bedårande. Den kommer att bli en riktig följeslagare för din lilla prinsessa. Hon kommer att kunna krama om den och förvara sina leksaker och snacks i den.

Ryggsäcken med plyschkanin för flickor är en söt och funktionell ryggsäck. Den är tillverkad av mjukt plyschtyg och är perfekt för små flickor. Ryggsäcken har dragkedja upptill och en ficka med dragkedja framtill. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek. Ryggsäcken kan tvättas i maskin.

En mjuk skolväska som är skön att bära

Denna ryggsäck i plysch kommer att ge din lilla prinsessa mjukhet och gott humör. Förutom att fungera som skolväska kommer den också att bli hennes favoritleksak. Denna ryggsäck med kanin i plysch är perfekt för små flickor. Den är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg och har kaninöron i plysch. Väskan är tillräckligt stor för att rymma allt som en liten flicka behöver i skolan eller på fritiden. Remmarna är justerbara för att passa flickans storlek, och det finns ett bärhandtag på toppen av väskan.
13623-4c18e9.jpeg
13623-d5f596.jpeg

En oemotståndlig look

Ryggsäcken är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är både bekväm och slitstark. Kaninformen är mycket söt och kommer att tilltala barn som älskar djur. Ryggsäcken har ett stort huvudfack som rymmer alla ditt barns skolmaterial eller favoritleksaker. Den ser ut som en riktig uppstoppad kanin, vilket gör den helt bedårande! Den här ryggsäcken är perfekt för vardagsbruk, oavsett om det gäller skolan, en familjeutflykt eller en lekträff med vänner.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.