350 ml färgad donutflaska för barn med rosa, grön och blå bakgrund
350 ml munkformad vattenflaska för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

350 ml munkformad vattenflaska för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn munkar? Överraska dem med denna fina 350 ml munkformade vattenflaska. En originell, färgglad vattenflaska för barn som garanterat kommer att förvåna! Denna flaska finns i tre olika färger. Den kan ges till både pojkar och flickor.

Denna munkformade vattenflaska är perfekt för barn! Den är tillverkad av BPA-fri plast av livsmedelskvalitet och rymmer upp till 350 ml vätska. Vattenflaskan har ett läckagesäkert lock så att du kan ta den med dig vart du än går, även i de mest överfyllda ryggsäckar. Barnen kommer att älska att dricka sin favoritjuice eller sitt favoritvatten ur denna originella vattenflaska! Med den här vattenflaskan kan ditt barn dricka med stil!

En allierad för barns äventyr

Den munkformade vattenflaskan för barn på 350 ml är den perfekta produkten för små gourmeter med aptit på äventyr. Den är tillverkad av högkvalitativa, hållbara material och är inte bara praktisk och funktionell, utan har också ett charmigt utseende som säkert kommer att glädja alla barn. Den har en generös kapacitet och är perfekt för små barnhänder. Den är lätt, enkel att bära och passar perfekt i en ryggsäck eller cykelväska, så att du kan ta med dig ditt lilla barn vart du än går. Den ergonomiska utformningen gör den lätt att hålla i.
6544-42d48e.jpeg

En attraktiv vattenflaska

Flaskan har ett enkelt skruvlock som enkelt öppnas och stängs. Den har en praktisk pip som minimerar oavsiktligt spill, även när ditt barn rör sig mycket. Det finns också en sladd som gör det enkelt att flytta runt flaskan och hålla händerna fria. En annan bra egenskap hos denna vattenflaska är dess attraktiva, färgglada munkform. Motiven är livfulla och realistiska, men ändå lekfulla och roliga; ditt barn kommer säkert att älska att stoppa ner den här vattenflaskan i väskan på skoldagen eller på resor och utomhusaktiviteter.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.