500 ml äggformad flaska i Halloween-stil för barn, orange och svart
500 ml äggformad flaska för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

500 ml äggformad flaska för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta äggformade 500 ml vattenflaska. Ditt barn kommer att älska att bära med sig den till skolan, träningen eller när det är dags att gå ut. Den är praktisk för förvaring av drycker och lätt att bära med sig. Denna vattenflaska för barn är lätt att hålla i och kan stoppas ner i en väska.

Den äggformade flaskan har en kapacitet på 500 ml. Den är perfekt för barn eftersom den är lätt att bära och använda. Flaskan är tillverkad av slitstark plast och finns i en rad ljusa färger. Ditt barn kommer att älska den.

En vattenflaska i original

Den äggformade vattenflaskan för barn på 500 ml är ett praktiskt och roligt tillbehör som håller ditt barn välfyllt med vätska hela dagen. Denna originella vattenflaska är utformad i en rolig äggform som kommer att tilltala barn med sin färgglada och attraktiva design. Den lätta vikten och skonsamma ergonomin gör den äggformade flaskan lätt att hålla även för de minsta barnen. Dessutom ger den halkfria ytan bättre stöd för att förhindra olyckliga fall. Så det är ett klokt val om du vill uppmuntra ditt lilla barn att dricka mer, samtidigt som du lägger till en ljus och rolig touch i deras vardag!
6558-778a6f.jpeg

Ett ergonomiskt föremål

Denna vattenflaska är tillverkad av miljövänliga och hållbara material så att ditt barn alltid har en flaska vatten till hands, oavsett var det befinner sig. Den har en generös kapacitet på 500 ml, vilket innebär att ditt barn kommer att ha tillgång till tillräckligt med vatten under hela dagen utan att behöva fylla på hela tiden. Den äggformade vattenflaskan har utformats speciellt för barn så att de kan dricka enkelt och bekvämt tack vare den greppvänliga halsen. Tack vare de material som används vid tillverkningen är denna vattenflaska motståndskraftig mot stötar som uppstår när den tappas eller hanteras felaktigt. Den går inte sönder så lätt, även om ditt barn är lite för rastlöst eller klumpigt med sina saker. Dessutom har den en läckagesäker ventil som förhindrar obehagliga olyckor i väskan eller på kläderna.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.