Hopfällbar 550 ml vit ballongflaska med nyckelring
550 ml ballongformad hopfällbar flaska
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

550 ml ballongformad hopfällbar flaska

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn sport? Här är en vattenflaska för barn som garanterat kommer att övertyga dem! En originell vattenflaska i form av en ballong som kan användas för att bära vatten under träningspassen. Den finns i tre olika modeller beroende på vilken sport din pojke eller flicka utövar: fotboll, basket och tennis.

Den vikbara ballongformade vattenflaskan på 550 ml är en praktisk och miljövänlig produkt. Den är tillverkad av mjukt silikon av hög kvalitet, vilket gör den extremt slitstark och lätt att rengöra. Den är också hopfällbar, vilket gör den lätt att bära med sig och förvara. Den hopfällbara ballongformade vattenflaskan på 550 ml är perfekt för sportaktiviteter, vandring, resor eller helt enkelt för att släcka törsten varje dag.

En hopfällbar vattenflaska som du kan ta med dig överallt

Letar du efter en praktisk, lättviktig och lättanvänd vattenflaska för utomhusaktiviteter, resor eller ditt barns vardag? Då behöver du inte leta längre! Denna hopfällbara ballongformade vattenflaska på 550 ml är det perfekta valet att ta med dig vart du än går. Vattenflaskan är tillverkad av livsmedelsgodkänt silikon, ett hållbart och säkert material för drycker. Dess speciella egenskap är att den kan vikas ihop helt när den är tom, så att den enkelt kan förvaras i en väska eller ficka utan att ta upp plats. Med en kapacitet på 550 ml kan den tillfredsställa din törst i flera timmar.
6612-41180b.jpeg

För sportfans

Den ballongformade designen är inte bara originell, utan också ergonomisk. Det bekväma greppet gör den lätt att använda under fysisk aktivitet. Dessutom gör den klara färgen att vattenflaskan är lätt att hitta i väskan eller på bordet, och den är också rolig för barn som älskar sport som fotboll, tennis eller basket! Genom att använda denna miljövänliga hopfällbara vattenflaska i linje med dagens nollavfallstrender bidrar du till att begränsa användningen av engångsplastflaskor och därmed till att bevara vår miljö.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.