Musse Pigg och Mimmi Pigg-paraply för barn i rosa mot vit bakgrund
Musse Pigg och Mimmi Pigg-paraply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Musse Pigg och Mimmi Pigg-paraply för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Regnigt väder är på väg! Ge ditt barn detta färgglada paraply med Musse och Mimmi Pigg som skydd. Finns i två färger. Detta Disney-paraply kommer att övertyga din pojke eller flicka med sin exceptionella charm. Men han eller hon kommer också att uppskatta dess lätthet och praktiska funktion.

Barnparaplyet Musse Pigg och Mimmi Pigg är en oumbärlig accessoar för små Musse Pigg-fans! Det färgglada och roliga paraplyet är perfekt för regniga dagar och utomhusäventyr. Barnparaplyet Musse Pigg och Mimmi Pigg är tillverkat av högkvalitativa material och har ett ergonomiskt handtag för enkel hantering.

Glasfiberribborna gör paraplyet extremt väderbeständigt och slagtåligt, medan det vattentäta polyestertyget skyddar mot regn och vind. Barnparaplyet Musse Pigg och Mimmi Pigg är den perfekta accessoaren för små Musse Pigg-fans!

Ett roligt paraply

Barnparaplyet Musse Pigg och Mimmi Pigg är ett roligt och funktionellt regntillbehör som kommer att ta ditt barn till Disneys magiska värld. Det här vackra paraplyet är designat med livfulla färgbilder av Musse Pigg, en av världens mest kända möss, tillsammans med sin söta Mimmi. Dina barn kommer att älska tanken på att ha sitt eget Disney-paraply när de går ut i regnet. Förutom att vara ett praktiskt tillbehör för att skydda de små under regniga dagar, sticker paraplyet också ut med sin roliga och lekfulla stil, som kommer att glädja alla barn och ge en rolig touch till deras outfits.
6719-603bdb.jpeg

Ett robust tillbehör

Paraplyets tak är tillverkat av ett vattentätt material som ger optimalt skydd mot regn och slask. Detta säkerställer att ditt barn håller sig torrt oavsett väderförhållanden. Modellen har också en praktisk design med ett greppvänligt handtag som gör det enkelt för barnen att skydda sig mot nederbörd. Den robusta metallkonstruktionen gör den väderbeständig och långlivad. Den automatiska öppningsmekanismen ger optimal användarvänlighet för små händer, samtidigt som den ger bästa möjliga skydd mot regn och solljus.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.